Børnehuset Holbæk Have med rigtig gode resultater

I perioden september 2020 – januar 2021 har Bevægelsesbanditten i et 18 ugers forløb planlagt og afviklet 2 screeninger og 16 ugers motorisk træning.

I børnehuset Holbæk Have har Bevægelsesbanditten trænet 2 grupper med i alt 35 børn i alderen 3 – 5 år, altså 2 blandede grupper børn målt på alder.

Forløbet har været afviklet i områderne i og omkring institutionens udeområder, hvor der er ”bygget” videre på institutionens egne legeområder.

Bevægelsesbanditten har sammen med børnene og pædagogerne været på ”træningsbanen” onsdage med Ærterne mellem klokken 09.30 – 11.00 og med Radiserne mellem klokken 12.00 – 13.30.

Bevægelsesbanditten har oplevet en flok dejlige børn med masser af lyst til bevægelse, hvor børnene ud over at have opnået nogle motoriske flotte resultater også har udviklet sig meget positivt omkring de sociale relationer samt sproglig udvikling.

Via interviews med nogle af børnenes forældre og gruppens pædagoger og institutionslederen Marianne har vi fået nogle rigtig fine tilbagemeldinger, som du kan læse herunder.

Det siger de

Bevægelsesbanditten